Plnění rozpočtu města Chomutov v letech 2009–2010 - Řápková, Michaela (2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou rozpočtového hospodaření obcí se zaměřením na plnění rozpočtu města Chomutova v letech 2009 - 2010. První část práce se zabývá rozpočtem, rozpočtovou skladbou a rozpočtovým procesem. Druhá část se zaměřuje na plnění rozpočtu příjmů a výdajů a celkové zhodnocení rozpočtového hospodaření včetně financování města Chomutova ve sledovaném období.