Plnění rozpočtu města Chomutov v letech 2009–2010 - Řápková, Michaela; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou rozpočtového hospodaření obcí se zaměřením na plnění rozpočtu města Chomutova v letech 2009 - 2010. První část práce se zabývá rozpočtem, rozpočtovou skladbou a rozpočtovým procesem. Druhá část se zaměřuje na plnění rozpočtu příjmů a výdajů a celkové zhodnocení rozpočtového hospodaření včetně financování města Chomutova ve sledovaném období.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses