Finanční analýza firmy Energo Praha, s. r. o. - Kuchynková, Tereza (2012)
Práce se zabývá finanční analýzou firmy Energo Praha s.r.o. Jádrem této bakalářské práce jsou teoretická část a následná část praktická. Teoretická část je věnována předmětu finanční analýzy, jejím uživatelům a informačním zdrojům, ze kterých analytik vychází. Dále navazují metody s uvedením podstatných oblastí spolu s přehledem využívaných vzorců. Provedení finanční analýzy spolu s interpretací výsledků je náplní části praktické. Zhodnocení podstatných informací je uvedeno v závěru práce.