Finanční analýza firmy Energo Praha, s. r. o. - Kuchynková, Tereza; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce se zabývá finanční analýzou firmy Energo Praha s.r.o. Jádrem této bakalářské práce jsou teoretická část a následná část praktická. Teoretická část je věnována předmětu finanční analýzy, jejím uživatelům a informačním zdrojům, ze kterých analytik vychází. Dále navazují metody s uvedením podstatných oblastí spolu s přehledem využívaných vzorců. Provedení finanční analýzy spolu s interpretací výsledků je náplní části praktické. Zhodnocení podstatných informací je uvedeno v závěru práce.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses