Strategie vybrané japonské obchodní firmy na domácím a zahraničních trzích - Pěknicová, Iveta (2011)
Diplomová práce s zabývá popisem a rozborem strategií vybrané obchodní japonské společnosti a také jejich spojením s praxí. Ukazuje také vlivy ekonomického, politického a dalších prostředí na strategie a jejich aplikaci na trzích. V práci jsem se zároveň věnovala Japonsku, jeho kulturním zvyklostem a obchodnímu jednání. V hlavní části jsem se zabývala strategiemi jednotlivých sedmi divizí.