Strategie vybrané japonské obchodní firmy na domácím a zahraničních trzích - Pěknicová, Iveta; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Brož, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce s zabývá popisem a rozborem strategií vybrané obchodní japonské společnosti a také jejich spojením s praxí. Ukazuje také vlivy ekonomického, politického a dalších prostředí na strategie a jejich aplikaci na trzích. V práci jsem se zároveň věnovala Japonsku, jeho kulturním zvyklostem a obchodnímu jednání. V hlavní části jsem se zabývala strategiemi jednotlivých sedmi divizí.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses