Specifika podnikatelského prostředí Argentinské republiky - Nováková, Karolína (2011)
Předkládaná práce analyzuje jednotlivé části argentinského podnikatelského prostředí - prostředí ekonomické, politicko-právní, kulturně sociální a institucionální. Vzávěru rozebírá vzájemné obchodní vztahy České a Argentinské republiky a nastiňuje možné příležitosti pro vzájemnou obchodní výměnu mezi zeměmi.