Specifika podnikatelského prostředí Argentinské republiky - Nováková, Karolína; Müllerová, Františka, 1948-; Plchová, Božena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Předkládaná práce analyzuje jednotlivé části argentinského podnikatelského prostředí - prostředí ekonomické, politicko-právní, kulturně sociální a institucionální. Vzávěru rozebírá vzájemné obchodní vztahy České a Argentinské republiky a nastiňuje možné příležitosti pro vzájemnou obchodní výměnu mezi zeměmi.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses