Aplikace české marketingové strategie na Slovensku na trhu dětské výživy - Čiháková, Hana; Král, Petr, 1979-; Kissová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této práce je zjistit, zdali na český a slovenský trh dětské výživy může být aplikována společná marketingová strategie, nebo zdali by měla být tvořena pro každý trh zvlášť. V analytické části porovnávám situaci na českém a slovenském trhu z pohledu ekonomického a sociálně-kulturního prostředí, dále na těchto trzích analyzuji tržní potenciál a konkurenční prostředí. Na závěr se věnuji postavení a aktivitám dvou velkých hráčů na obou trzích.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses