Elektronická třídní kniha - Jedlička, Jan; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Oraný, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Předmětem této diplomové práce je vývoj jednoduchého informačního systému pro základní a střední školy. Systém pokrývá funkcionalitu evidence docházky a studijních výsledků, zadávání, odevzdávání a hodnocení úkolů. Při návrhu aplikace je kladen důraz především na efektivitu při práci s aplikací a na jednoduchost ovládání. Diplomová práce obsahuje kapitolu o programovacím jazyku Groovy a frameworku Grails, na jehož základě je aplikace vyvinuta. Tato kapitola může sloužit jako příručka vývojářům, kteří s těmito technologiemi začínají.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses