Webové aplikace pro podporu řízení malých projektů - Vlček, Michal (2011)
Práce se zabývá popisem a analýzou trh s webovými aplikacemi pro podporu malých firemních projektů.V teoretické části práce je čtenář nejdříve seznámen se základními pojmy související s řízením projektů. Dále pak s metodiky pro řízení projektů a budování softwaru. Součástí teoretické části je také analýza trhu s webovými aplikacemi. Na závěr teoretické části je zjištěna podpora metodik aplikacemi. Praktická část práce si naopak klade za cíl, stanovit požadavky na malý projekt. Podle těchto požadavků jsou vybrány jednotlivé webové aplikace. Tyto webové aplikace jsou popsány a podle zvolených kritérií je vybrána jedna jediná webová aplikace. V závěru práce je zhodnocena zpětná vazba od studentů. Hlavním přínosem práce je zjištění podpory metodik aplikacemi, přehled bezplatných aplikací, uživatelská příručka k aplikaci TeamBox, tak získání zpětné vazby od studentů předmětu 4IT115.