Outsourcing sestavení konsolidované účetní závěrky - Kuchtová, Simona (2011)
Sestavování a vykazování konsolidované účetní závěrky představuje povinnost pro většinu skupin společností. V této práci popisuji a analyzuji základní postupy a povinnosti vznikající při sestavování konsolidované účetní závěrky skupiny společností. V práci uvádím podstatné úpravy, ke kterým musí dojít v případě, že společnost vykazuje individuální účetní závěrku podle české legislativy, ale konsoliduje dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví.