Outsourcing sestavení konsolidované účetní závěrky - Kuchtová, Simona; Pelák, Jiří, 1977-; Hubalová, Štěpánka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Sestavování a vykazování konsolidované účetní závěrky představuje povinnost pro většinu skupin společností. V této práci popisuji a analyzuji základní postupy a povinnosti vznikající při sestavování konsolidované účetní závěrky skupiny společností. V práci uvádím podstatné úpravy, ke kterým musí dojít v případě, že společnost vykazuje individuální účetní závěrku podle české legislativy, ale konsoliduje dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses