Management diverzity se zaměřením na problematiku genderu v organizacích - Roubíček, Jan; Bedrnová, Eva, 1946-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato diplomová práce zahrnuje teoretická východiska historického a biologického charakteru k problematice genderové diverzity v organizacích, stejně jako polemiku s zažitými východisky managementu diverzity a rovných příležitostí. V práci je prezentován dotazníkový průzkum na toto téma provedený u respondentů ve třech vybraných organizacích působících v ČR.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses