Inovácia oblasti riadenia ľudských zdrojov - Baluch, Igor; Žid, Norbert; Vodička, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Igor Baluch, Inovace oblasti řízení lidských zdrojů, Katedra informačních technologií Fakulty informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Prahe, vedúci diplomovej práce doc. Ing. Norbert Žid, CSc., Praha 2011, 77 strán. Práca prináša a systematizuje najnovšie poznatky v oblasti riadenia ľudských zdrojov a jeho pod-pory informačnými technológiami. V práci je sústredená pozornosť na riešenie otázok najvhod-nejšieho riešenia pre podporu riadenia oblasti ľudských zdrojov v informačnom systéme VÚB Banky, a.s. Veľká pozornosť je venovaná jednotlivým fázam implementácie HRIS: HR stratégii, analýze spoločnosti, výberu a implementácii vhodného riešenia. Navrhnutá je tiež možná štruktúra doku-mentu RFP pre potencionálnych dodávateľov riešenia.
Vedoucí práce: Norbert Žid
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses