Aplikace na správu projektů pro SAP NetWeaver Portal - Tyle, Jan (2011)
Předmětem této diplomové práce je analýza, návrh a implementace webové aplikace pro plánování projektů na platformě SAP NetWeaver Portal. I když požadavky vycházejí z potřeb společnosti Mibcon a.s., výsledná aplikace řeší problematiku projektového managementu v obecné rovině. Pro implementaci tohoto projektu byly zvoleny technologie Adobe Flex (uživatelské rozhraní), Java (serverová integrační vrstva) a Oracle databáze (backend). Čtenář má na stránkách této práce možnost seznámit se s některými aspekty vývoje portálových aplikací a technickými detaily, použitými při jejich implementaci.