Aplikace na správu projektů pro SAP NetWeaver Portal - Tyle, Jan; Šlajchrt, Zbyněk; Michalička, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Předmětem této diplomové práce je analýza, návrh a implementace webové aplikace pro plánování projektů na platformě SAP NetWeaver Portal. I když požadavky vycházejí z potřeb společnosti Mibcon a.s., výsledná aplikace řeší problematiku projektového managementu v obecné rovině. Pro implementaci tohoto projektu byly zvoleny technologie Adobe Flex (uživatelské rozhraní), Java (serverová integrační vrstva) a Oracle databáze (backend). Čtenář má na stránkách této práce možnost seznámit se s některými aspekty vývoje portálových aplikací a technickými detaily, použitými při jejich implementaci.
Vedoucí práce: Zbyněk Šlajchrt
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses