Aplikace na správu projektů pro SAP NetWeaver Portal - Pavlovský, Roman (2011)
Tato práce se zabývá vývojem aplikace na podporu řízení projektů, která je integrovaná v prostředí SAP NetWeaver Portal. Zaznamenává celý vývojový cyklus aplikace od sepsání cílového konceptu, analýzy řešení až po faktický vývoj aplikace a popis fáze testování. Jsou zde vystihnuty základní principy týmové spolupráce a technologické aspekty propojení technologií Adobe Flex (uživatelské rozhraní aplikace), Java technologie (aplikační server, v certifikovaném řešení od společnosti SAP) a databáze Oracle (úložiště dat). Zároveň je čtenář upozorněn na klíčové problémy, které se řešily v průběhu realizace.