Aplikace na správu projektů pro SAP NetWeaver Portal - Pavlovský, Roman; Šlajchrt, Zbyněk; Hora, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se zabývá vývojem aplikace na podporu řízení projektů, která je integrovaná v prostředí SAP NetWeaver Portal. Zaznamenává celý vývojový cyklus aplikace od sepsání cílového konceptu, analýzy řešení až po faktický vývoj aplikace a popis fáze testování. Jsou zde vystihnuty základní principy týmové spolupráce a technologické aspekty propojení technologií Adobe Flex (uživatelské rozhraní aplikace), Java technologie (aplikační server, v certifikovaném řešení od společnosti SAP) a databáze Oracle (úložiště dat). Zároveň je čtenář upozorněn na klíčové problémy, které se řešily v průběhu realizace.
Vedoucí práce: Zbyněk Šlajchrt
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses