Podpůrný systém pro řízení projektů v malé softwarové firmě - Švejda, Milan (2011)
Obsahem této práce je tvorba systému, který je určen pro podporu projektů v malé firmě zabývající se tvorbou webových stránek. Po úvodním zhodnocení současného stavu na trhu ná-sleduje detailní specifikace požadavků a možné případy použití systému. V další části je uvedena analýza a konkrétní návrh tvorby. Závěrečná část obsahuje podrobný návod na používání systému uživatelem i administrátorem. V příloze práce je dodána vytvořená aplikace.