Podpůrný systém pro řízení projektů v malé softwarové firmě - Švejda, Milan; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Rais, Aziz Ahmad; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Obsahem této práce je tvorba systému, který je určen pro podporu projektů v malé firmě zabývající se tvorbou webových stránek. Po úvodním zhodnocení současného stavu na trhu ná-sleduje detailní specifikace požadavků a možné případy použití systému. V další části je uvedena analýza a konkrétní návrh tvorby. Závěrečná část obsahuje podrobný návod na používání systému uživatelem i administrátorem. V příloze práce je dodána vytvořená aplikace.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses