Motivační funkce manažerského řídícího systému - Hajná, Kateřina; Stránský, Jakub, 1978-; Roun, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce se zabývá manažerským řídícím systémem a jeho motivační funkcí. V teoretické části práce je popsán manažerský řídící systém a odpovědnostní řízení. Následující část práce obsahuje popis bankovního sektoru, ve kterém působí společnost Česká spořitelna, a.s. Bankovní sektor je velmi specifickým podnikatelským prostředím, které může mít vliv na řízení zaměstnanců ve společnosti a na prodej jejích produktů. Praktická část práce obsahuje popis manažerského řídícího systému ve společnosti Česká spořitelna, a.s. Jedná se hlavně o popis odměňování a motivace zaměstnanců společnosti a o jeho porovnání s teoretickými poznatky o manažerském řídícím systému a odpovědnostním řízení.
Vedoucí práce: Jakub Stránský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses