Konkurence v regulatorice implementace BASEL II v Kanadě - Hořánková, Kristýna; Štěpánek, Pavel; Dočkal, Dalibor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Předmětem diplomové práce s názvem "Konkurence v regulatorice: Implementace BASEL II v Kanadě" je analýza zavedení basilejských opatření o kapitálové přiměřenosti BASEL II v kanadském bankovním sektoru. Dokážeme, že ekonomická stabilita, vysoká koncentrace bankovního sektoru a jednoduchý systém regulace a dohledu mohou být pro bankovní trh konkurenční výhodou. Analýza je založena na komparaci implementace BASEL II v Kanadě, USA a Evropské unii.
Vedoucí práce: Pavel Štěpánek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses