Přínos kohezní politiky ke snižování energetické náročnosti prostředí v České republice - Yonová, Kateřina; Šumpela, Vít; Novotný, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce hodnotí přínos kohezní politiky ke snižování energetické náročnosti a k zachování atraktivního prostředí na území České republiky. Cílem je prozkoumat prostorové rozložení schválených finančních prostředků z oblastí podpor, týkajících se energetických úspor. Hlavní důraz je kladen na Operační program Životní prostředí -- prioritní osu Udržitelné využívání zdrojů energie a Operační program Podnikání a inovace -- prioritní osu Efektivní energie, které jsou předmětem analýzy. Další podstatnou částí práce je nástin podoby budoucí kohezní politiky po roce 2013.
Vedoucí práce: Vít Šumpela
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses