Analýza procesů ve společnosti AiP Safe s.r.o. - Chovítek, Jakub (2011)
Předmětem diplomové práce je analýza procesů ve společnosti AiP Safe, s.r.o. Nejprve jsou v práci shrnuty teoretické přístupy a metody týkající se organizace podniku a analýzy procesů. K tomu jsou popsány nejznámější notace modelování procesů. Pro analýzu společnosti AiP Safe, s.r.o. byla vybrána metoda BSP a pro modelování procesů notace BPMN. Výsledkem práce je návrh na zavedení strategických cílů společnosti a strategií k jejich dosažení, změnu organizační struktury společnosti, optimalizaci vybraných procesů, zavedení nových metrik, zavedení nového informačního systému a doporučení vycházející ze SWOT analýzy.