Analýza procesů ve společnosti AiP Safe s.r.o. - Chovítek, Jakub; Říhová, Zora, 1948-; Pobuda, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Předmětem diplomové práce je analýza procesů ve společnosti AiP Safe, s.r.o. Nejprve jsou v práci shrnuty teoretické přístupy a metody týkající se organizace podniku a analýzy procesů. K tomu jsou popsány nejznámější notace modelování procesů. Pro analýzu společnosti AiP Safe, s.r.o. byla vybrána metoda BSP a pro modelování procesů notace BPMN. Výsledkem práce je návrh na zavedení strategických cílů společnosti a strategií k jejich dosažení, změnu organizační struktury společnosti, optimalizaci vybraných procesů, zavedení nových metrik, zavedení nového informačního systému a doporučení vycházející ze SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses