Analýza uplatnění absolventů informatiky FIS VŠE - Řepík, Martin (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou informatických studijních oborů vyučovaných na veřejných vysokých školách v České republice. Cílem je popsání jednotlivých oborů a jejich srovnání s výukou informatiky na FIS VŠE v Praze. V závěru jsou informatické obory vyučované na FIS VŠE v Praze konfrontovány se statistikou uplatnění absolventů na trhu práce na základě informací z databáze personální agentury Grafton Recruitment. Díky tomu jsou definována doporučení pro další zlepšování výuky informatiky na FIS VŠE v Praze.