Analýza uplatnění absolventů informatiky FIS VŠE - Řepík, Martin; Molnár, Zdeněk, 1939-; Voříšek, Jiří, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou informatických studijních oborů vyučovaných na veřejných vysokých školách v České republice. Cílem je popsání jednotlivých oborů a jejich srovnání s výukou informatiky na FIS VŠE v Praze. V závěru jsou informatické obory vyučované na FIS VŠE v Praze konfrontovány se statistikou uplatnění absolventů na trhu práce na základě informací z databáze personální agentury Grafton Recruitment. Díky tomu jsou definována doporučení pro další zlepšování výuky informatiky na FIS VŠE v Praze.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses