Využití metod Competitive Intelligence pro malé a střední podniky - Soukup, Tomáš; Molnár, Zdeněk, 1939-; Střelka, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce se zabývá možností integrace metod Competitive Intelligence a Business Intelligence v jedno společné řešení, které by malým a středních podnikům poskytovalo maximum informací pro podporu jejich rozhodování. Hlavním cílem diplomové práce je definovat, o jaké informace mají uživatelé v praxi zájem a nalézt pro tyto požadavky vhodné informační zdroje. Druhým cílem je analyzovat novou službu od společnosti Microsoft s názvem Windows Azure Marketplace Datamarket a zde se nacházející informační zdroje, které by mohly být přínosem pro tuto diplomovou práci. Získané informace z těchto částí využiji pro návrh integrovaného řešení. Poznatky této diplomové práce by mohly využít firmy, které mají zájem o pořízení podobného řešení, nebo firmy, které tato řešení vyvíjejí.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses