Využití nástrojů Web 2.0 pro získávání spolupracovníků ve finančním poradenství - Nechvátalová, Markéta (2011)
Tato diplomová práce analyzuje současný stav v oblasti získávání lidských zdrojů v oboru nezávislého finančního poradenství ve společnosti Fincentrum, a.s. Dále jsou zde mapovány možnosti využití služeb webu 2.0 podporujících tuto činnost, na jejichž základě jsou uvedena doporučení vedoucí k zefektivnění náboru. Diplomová práce se zaměřuje na činnosti manažerů. Popisuje proces náboru nových spolupracovníků od prvního kontaktu s kandidáty a období adaptace pracovníka.