Využití nástrojů Web 2.0 pro získávání spolupracovníků ve finančním poradenství - Nechvátalová, Markéta; Střížová, Vlasta, 1946-; Hrdlička, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato diplomová práce analyzuje současný stav v oblasti získávání lidských zdrojů v oboru nezávislého finančního poradenství ve společnosti Fincentrum, a.s. Dále jsou zde mapovány možnosti využití služeb webu 2.0 podporujících tuto činnost, na jejichž základě jsou uvedena doporučení vedoucí k zefektivnění náboru. Diplomová práce se zaměřuje na činnosti manažerů. Popisuje proces náboru nových spolupracovníků od prvního kontaktu s kandidáty a období adaptace pracovníka.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses