Analýza vývoje daňového systému Ruska - Kazakova, Yulia; Láchová, Lenka, 1959-; Matějka, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce se zaměřuje na současný daňový systém Ruské federace. Popisuje analýzu vývoje daňového systému Ruska. Práce je rozdělena do tří kapitol. V první kapitole je uveden stručný historický přehled používání daní v Rusku (předrevoluční období, období SSSR a formovaní moderního daňového systému Ruska). Obsahem druhé kapitoly jsou hlavní zásady tvorby daňového systému Ruska a popis vybraných daní, jejich podstata a funkce, legislativa o správě daní a poplatků (zejména Daňový kodex Ruské federace). Ve třetí části budou identifikovány nejdůležitější problémy daňového systému Ruska a popsány způsoby jejich řešení.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses