Analýza integrace regionální dopravy ve Středočeském kraji - Hoffman, Andrej (2011)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá aktuálním stavem regionální dopravy ve Středočeském kraji. Analyzuje dopravní a přepravní vazby mezi Středočeským krajem a Prahou v komparaci s dvěma integrovanými dopravními systémy, které na území kraje existují. Oba integrované systémy (Středočeská integrovaná doprava a Pražská integrovaná doprava) jsou zkoumány z hlediska organizování a mechanismů, které zajišťují jejich financování, a také z hlediska prostorového uspořádání v rámci kraje. V analýze jsou také zahrnuty konkrétní dopady na podobu regionální dopravy v kraji vyplývající z odlišnosti obou na sobě nezávisle fungujících integrovaných dopravních systémů.