Analýza integrace regionální dopravy ve Středočeském kraji - Hoffman, Andrej; Pova, Patrik; Michl, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá aktuálním stavem regionální dopravy ve Středočeském kraji. Analyzuje dopravní a přepravní vazby mezi Středočeským krajem a Prahou v komparaci s dvěma integrovanými dopravními systémy, které na území kraje existují. Oba integrované systémy (Středočeská integrovaná doprava a Pražská integrovaná doprava) jsou zkoumány z hlediska organizování a mechanismů, které zajišťují jejich financování, a také z hlediska prostorového uspořádání v rámci kraje. V analýze jsou také zahrnuty konkrétní dopady na podobu regionální dopravy v kraji vyplývající z odlišnosti obou na sobě nezávisle fungujících integrovaných dopravních systémů.
Vedoucí práce: Patrik Pova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses