Spotřebitelská soutěž v automobilovém průmyslu - Brož, Jan (2012)
Tato práce se zabývá popisem a zhodnocením konkrétní spotřebitelské soutěže realizované společností OMV Česká republika, s.r.o. První část práce je věnována ryze teorii týkající se umístění spotřebitelské soutěže v rámci marketingového mixu, dále legislativním úpravám týkajících se přímo spotřebitelských soutěží a také daňovému aspektu spotřebitelských soutěží. Praktická část je pak uvedena představením společnosti OMV Česká republika, s.r.o., pokračuje analýzou trhu maziv v České republice a krátkým exkurzem do evropské legislativy na poli maziv. Dále představuje program EPG (Engine Protection Guarantee) záruky ochrany motoru společnosti OMV Česká republika, s.r.o., samotnou spotřebitelskou soutěž realizovanou jako podporu tohoto programu, marketingovou podporu této soutěže a v závěru tuto realizaci hodnotí.