Analýza efektivity e-služeb veřejné správy ČR - Ješuta, Martin; Voříšek, Jiří, 1950-; Marčan, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se soustředí na tématiku českého e-governmentu. Jejími východisky jsou strategické dokumenty České republiky, mezinárodní srovnání, v Čechách již realizované projekty a evropský rámec pro hodnocení e-governmentu. Z těchto poznatků je postavena metodika, která hodnotí efektivitu jednotlivých e-služeb veřejné správy a relevance této metodiky je následně ověřena dvěma pilotními měřeními.
Vedoucí práce: Jiří Voříšek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses