Finanční služby z hlediska daně z přidané hodnoty - Dobrovolný, Pavel; Zídková, Hana; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou osvobození finančních služeb od DPH. Teoretická část je věnována osvobozeným plněním od DPH bez nároku na odpočet. Praktická část je zaměřena na způsob stanovení daňové povinnosti u osvobozeného plnění a zdanitelného plnění na modelovém příkladu daňového subjektu. Závěr práce je věnován porovnání daňové povinnosti v případě možnosti plného nároku na odpočet a v případě kráceného nároku na odpočet.
Vedoucí práce: Hana Zídková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses