Analýza MHD Zlín - Otrokovice z pohledu financování v letech 2000 - 2010 - Nováčková, Petra (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem vybraných veličin na počet cestujících MHD ve Zlíně a Otrokovicích. Práce zkoumá pomocí statistického porovnávání, zda existuje závislost mezi rozhodováním cestujících o využívání MHD a zvolenými faktory, a jak silná závislost je. Podle teoretických východisek by měl existovat vliv všech vybraných veličin. Analýza tento teoretický koncept nepotvrzuje.