Analýza MHD Zlín - Otrokovice z pohledu financování v letech 2000 - 2010 - Nováčková, Petra; Pova, Patrik; Krula, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem vybraných veličin na počet cestujících MHD ve Zlíně a Otrokovicích. Práce zkoumá pomocí statistického porovnávání, zda existuje závislost mezi rozhodováním cestujících o využívání MHD a zvolenými faktory, a jak silná závislost je. Podle teoretických východisek by měl existovat vliv všech vybraných veličin. Analýza tento teoretický koncept nepotvrzuje.
Vedoucí práce: Patrik Pova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses