Uplatňování DPH při poskytování služeb v rámci Evropy - Sloupová, Kateřina (2012)
Práce se zabývá uplatňováním DPH při poskytování služeb v rámci Evropy. Vychází z tuzemského zákona o dani z přidané hodnoty a knihy Zákon o DPH s komentářem od DRÁBOVÁ, M.; HOLUBOVÁ, O.; TOMÍČEK, M. Hlavním cílem této práce zjistit, ve které zemi se bude uplatňovat DPH, jsou-li služby poskytovány do zemí EU a třetích zemí Evropy.