Uplatňování DPH při poskytování služeb v rámci Evropy - Sloupová, Kateřina; Bauernöplová, Veronika; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce se zabývá uplatňováním DPH při poskytování služeb v rámci Evropy. Vychází z tuzemského zákona o dani z přidané hodnoty a knihy Zákon o DPH s komentářem od DRÁBOVÁ, M.; HOLUBOVÁ, O.; TOMÍČEK, M. Hlavním cílem této práce zjistit, ve které zemi se bude uplatňovat DPH, jsou-li služby poskytovány do zemí EU a třetích zemí Evropy.
Vedoucí práce: Veronika Bauernöplová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses