Vyhodnocení efektivnosti investic obnovitelných zdrojů energie na příkladu malých vodních elektráren - Pavlíčková, Eva; Geuss, Erik, 1963-; Branžovský, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Práce ze zabývá využitím obnovitelných zdrojů energie s bližším zaměřením na vodní energii, zejména malé vodní elektrárny v České republice. Měla by objasnit legislativní a technický rámec výroby energie v malých vodních elektrárnách, druhy podpor a jejich výši a dostupnost pro provozovatele. Na příkladech čtyř případových studií budou aplikovány poznatky z teoretické části a popsána jejich specifika. Dále pak bude s pomocí vybraných metod provedeno zhodnocení investic, které byly uskutečněny nebo se u zvolených případů chystají uskutečnit.
Vedoucí práce: Erik Geuss
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses