Metodika a standardy modelování podnikových procesů - Cenigová, Ivana; Řepa, Václav, 1958-; Skalická, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou procesního řízení a modelování. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. První kapitola teoretické části je věnována metodikám procesního řízení. Druhá kapitola popisuje standardy procesního modelování. Třetí kapitola je věnována metodice MMABP vyvíjené na VŠE, která se zabývá procesním řízením a modelováním. Praktická část práce obsahuje dvě kapitoly. První z nich se zabývá dotazníkovým šetřením v oblasti procesního modelování včetně jeho vyhodnocení. Druhá kapitola praktické části je zaměřena na reengineering firemních procesů v oddělení nadnárodní společnosti.
Vedoucí práce: Václav Řepa
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses