Využití pojistných produktů z pohledu taxislužby - Horáková, Kateřina; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou využití pojistných produktů při podnikání v oblasti taxislužby, a to konkrétně pojištěním odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla, havarijním pojištěním, flotilovým pojištěním a pojištěním odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli. Hlavním cílem práce je analýza pojištění automobilů s ohledem na provoz taxislužby a vytvoření pojistného programu pro vybranou společnost. V obecné části jsou vymezeny základní charakteristiky výše uvedených pojistných produktů a jejich specifika z pohledu taxislužby. Součástí práce je také srovnání několika nabídek pojištění odpovědnosti zaměstnance na základě modelového příkladu a zhodnocení dvou nabídek flotilového pojištění pro konkrétní firmu.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses