Postkontraktační chování vybraných krajských úřadů - Doležal, Marek; Pavel, Jan, 1978-; Kučerová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce se zabývá postkontraktačním chováním vybraných krajských úřadů. Jedná se o uzavírání smluvních dodatků ke smlouvám o veřejných zakázkách mezi zadavateli veřejných zakázek a dodavateli. Práce se opírá o induktivní metodu výzkumu, založenou na sběru informací o již uskutečněných veřejných zakázkách a jejich následné analýze, která by měla odhalit rozsah negativních vlivů uzavřených dodatků. Výsledkem průzkumu je fakt, že v celkovém měřítku se ukázal být vliv dodatků na vysoutěženou cenu zakázek pouze marginální. Skutečný problém postkontraktačního chování spočívá v nedostatečné transparentnosti při poskytování či zveřejňování informací.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses