Analýza projektů silniční infrastruktury Spolkové republiky Německo - Holba, Pavel; Zelený, Lubomír; Svoboda, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této diplomové práce je zjistit přínos a další perspektivy projektů silniční infrastruktury realizovaných ve spolupráci veřejného a soukromého sektoru. Za tímto účelem je v práci provedena analýza projektů tohoto typu realizovaných, příp. připravovaných na území Spolkové republiky Německo. V první kapitole je stručně charakterizováno prostředí, v němž byly projekty realizovány. Dále se věnuji legislativě, která danou problematiku upravuje. Poznatky získané z provedené analýzy projektů realizovaných ve spolupráci veřejného a soukromého sektoru jsou srovnávány s údaji o projektech uskutečněných konvenčním způsobem. Nakonec jsou získané poznatky shrnuty a vedou k závěru, že spolupráce veřejného a soukromého sektoru na projektech silniční infrastruktury má svou budoucnost a může být přínosem i pro ostatní evropské státy včetně České republiky.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses