Zhodnocení sponzoringových aktivit partnerů seriálu závodů Kolo pro život - Hájková, Lucie (2011)
Tato diplomová práce se zabývá sportovním sponzoringem a to konkrétně zhodnocením sponzoringových aktivit partnerů seriálu závodů horských kol Kolo pro život. První kapitola teoretické části vysvětluje pojem sponzoring a různé druhy sponzoringu. Druhá kapitola se zabývá sportovním sponzoringem, strategií a efektivností. V praktické části začínající třetí kapitolou představuji seriál závodů Kolo pro život. Čtvrtá kapitola se soustředí na vybrané partnery seriálu, kde analyzuji jejich motivy partnerství, cíle, marketingové aktivity, cílové skupiny atd. V páté kapitole ověřuji dvě hypotézy, které jsem si vymezila před výzkumem. Na závěr navrhuji vylepšení do budoucna.