Balanced Scorecard pro VŠE v Praze - Týcová, Hana; Neumaierová, Inka, 1960-; Fischer, Jakub, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato diplomová práce zachycuje tvorbu metody Balanced Scorecard pro Vysokou školu ekonomickou. Nejprve v teoretické části popisuje, co jsou to neziskové organizace a jejich dělení, dále se zaměřuje na popis strategie a samotnou metodu BSC z teoretického hlediska. V praktické části popisuje Vysokou školu ekonomickou jak z hlediska historického, tak i z hlediska jejího fungování. Praktická část rovněž zahrnuje tvorbu PEST analýzy, Porterovy analýzy a metody Balanced Scorecard, které je věnována větší část této diplomové práce. Vyústěním práce je komunikace strategie prostřednictvím strategické mapy.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses