Výzkum spotřebního chování na trhu pro kojence - Šulcová, Olga; Vávra, Oldřich; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této diplomové práce je prostřednictvím vhodně vytvořeného dotazníku jako výzkumného nástroje prozkoumat a následně popsat chování nakupujících na trhu zboží pro kojence. Výzkum se zaměřuje na otázky -- jaká jsou nejfrekventovanější místa nákupu dětského zboží, zda mají slevové akce na tomto trhu kladný ohlas u nakupujících, do jaké míry je v dnešní moderní době využíván internet v souvislosti s nákupem či zjišťováním informací o dětském zboží a které faktory ovlivňují rozhodování nakupujících. Výsledky výzkumu potvrzují, že na takto specifickém trhu jako je trh zboží pro kojence hrají demografické charakteristiky nakupujících nepatrný vliv ve srovnání s jejich osobními preferencemi a zkušenostmi.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses