Automatizované testování aplikace pro IP televizi - Oudrnický, Jan; Buchalcevová, Alena, 1958-; Král, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Práce si klade za cíl analyzovat současný stav testování systému nangu.tv a navrhnout systém automatizovaného testování této aplikace a jejích komponent. Staví teoretický rámec potřebný pro lepší porozumění dané oblasti, popisuje specifika aplikace a jejího vývoje. Následně vyvozuje požadavky na automatizovaný systém, vybírá nástroje k jeho realizaci a navrhuje změny v systému testování. Definuje fáze zavádění projektu do praxe a rizika z toho plynoucí. Má sloužit jako základ budoucí implementace automatizovaného testování ve firmě Alnair a.s. za účelem zvýšení kvality testovacího procesu ve firmě.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses